PRIZNAJEM, POGREŠILI SMO – SVE JE BILO PRERANO: Nole se izvinjava na mrežama – poziv na testiranje! (FOTO)

PRIZNAJEM, POGREŠILI SMO – SVE JE BILO PRERANO: Nole se izvinjava na mrežama – poziv na testiranje! (FOTO)
Podeli

Oglasio se Novak.

Nakon saznanja da je najbolji teniser sveta Novak Đoković pozitivan na testiranju za KOVID 19. mnogi listovi ali i kolege i stručnjaci osuli su paljbu po prvom reketu sveta, više o tome pročitajte OVDE. Srpski teniser se u toku dana oglasio prako društvenih mreža kratko i jasnom porukom.

– Zaista mi je žao što je naš turnir prouzrokovao štetu. Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera. Verovali smo da naš turnir poštuje sve bezbednosne protokole koje su propisane. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. Pogrešili smo, sve je bilo prerano. Ne mogu da iskažem koliko mi je žao zbog svakog slučaja infekcije. 

Ukoliko ste prisustvovali Adria Tour-u ili ste bili u blizini nekoga od prisutnih, molim vas testirajte se i držite socijalnu distancu. Za one koji su bili u Beogradu ili Zadru delićemo zdravstvene resurse u neposrednoj budućnosti. Ostatak turnira je otkazan, fokusiraćemo se na one koji su se nažalost zarazili. Moliću se za vaše potpuno ozdravljenje – napisao je Đoković na Instagramu. 

Izvor: SrbijaDanas


Podeli
PODRŽITE NAS I PRATITE NAJNOVIJE VESTI - PREPORUČUJEMO NEKE NAŠE FB STRANICE:
loading...