LITIJE SU SRPSKO BIOLOŠKO ORUŽJE PROTIV CRNE GORE: Miraš Dedeić opet ima neviđene teorije zavere!

LITIJE SU SRPSKO BIOLOŠKO ORUŽJE PROTIV CRNE GORE: Miraš Dedeić opet ima neviđene teorije zavere!
Podeli

Zaludu im uzvici “ne damo svetinje”, mi znamo da su te svetinje nezakonito prepisane s naše države na Srpsku crkvu

Protiv Crne Gore se vodi neobjavljeni rat u kome se koriste sva sredstva, uključujući i biološka, kazao je raspop Miraš Dedeić. On je dodao da svetosavske litije nisu dobrodošle na Cetinje, te da se neće dozvoliti njihovo organizovanje.

Izvesni građanin koji se zarazio na utakmici u Beogradu preneo je korona virus još nekolicini Cetinjana, koji ni krivi ni dužni ispaštaju slučajan susret s njim, tavoreći u izolaciji, koja preti celom gradu. Očito i namerno Srpska crkva iz Srbije dobija podsticaj da litijama širi korona virus, kao biološko oružje, sa samo jednim ciljem da zarazi što veći broj građana, i nanese štetu crnogorskoj privredi i turizmu”, kazao je direktor NVO CPC Miraš.

Kako je dodao, neodgovorni građani, različitih profesija, daju javnu podršku takvim litijama, završavajući apele podrške rečima “ne damo svetinje”.

Po rečima raspopa Miraša: “Takvi apeli koji pozivaju na masovne skupove su nerazumni, jer se na njima stanovništvo može masovno zaraziti virusom, koji u mnogim slučajevima, naročito kod starijega stanovništva, izaziva smrt”.

Miraš naglašava da se sve ostale crkve i verske zajednice ponašaju saglasno merama koje je propisalo Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti.
Zato svetosavske litije nisu dobrodošle na Cetinje i neće se dozvoliti njihovo organizovanje. Zaludu im uzvici “ne damo svetinje”, mi znamo da su te svetinje nezakonito prepisane s naše države na Srpsku crkvu, i da su naše, i da ih nećemo dati nikome, pa da će sva Srbija i Republika Srpska krenut u litije”, zaključio je prokletstvu predat od Vaseljenskog patrijarha Vartolomeja, Miraš Dedeić.

Izvor: Espreso.rs / IN4S


Podeli
PODRŽITE NAS I PRATITE NAJNOVIJE VESTI - PREPORUČUJEMO NEKE NAŠE FB STRANICE:
loading...