KRAJ: Raspao se Savez za Srbiju!

KRAJ: Raspao se Savez za Srbiju!
Podeli

Naime, SzS je sinoć održao sastanak na kojem je dogovoren prestanak postojanja ove grupacije opozicionih stranaka.

Izvori kažu da su ovo ostalim predstavnicima stranka koje su činile Savez predložili Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke i Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde.

Kako pojedini mediji navode, ovo su ostalim predstavnicima stranka koje su činile SzS predložili Ðilas i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, koji su, navodno, rekli da je Savez dostigao svoj maksimum te da svaka članica treba sada samostalno da se razvija.

Protiv ovoga bili su Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret, Željko Veselinović, predsednik sindikata Sloga i Zoran Lutovac, predsednik DS, dok se Boško Obradović, lider Dveri, navodno dvoumio.

Prema saznanjima, raspad SZS biće maskiran time što će se “praviti” novi opozicioni blok koji bi mogao da se zove Srpska bojkot opozicija kojoj bi se pridružili manji pokreti.

Na ovu vest reagovao je i fukcioner Demokratske stranke, Goran Ješić.

– Najgluplja koalicija u istoriji srpske i YU politike. A nije baš bez veze konkurencija, Meho Spaho i Korošec like this! – napisao je na Tviteru Ješić.

printscreen Twitter

Sociološkinja Vesna Pešić navela je na Tviteru da je “bojkotašima laknulo” jer imaju “rezultat bojkota”.

– E, baš mi je žao, nestala koalnicija bojkotaša. A mora da je i bojkotašima laknulo, imaju neki rezultat bojkota – napisala je.

printscreen Twitter

Možda bi bolji naslov bio “Jeremić i Đilas napustili SzS, Obradović se premišlja”… Bogdanović solidan – napisao je Dragan Šutanovac.

printscreen Twitter

Izvor: Informer


Podeli
PODRŽITE NAS I PRATITE NAJNOVIJE VESTI - PREPORUČUJEMO NEKE NAŠE FB STRANICE:
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.